Teknoloji

Electronic Arts, FIFA 23 ve Star Wars Jedi Survivor ile Kazanç Rekoru Kırdı

 
İçinde bulunduğumuz mali yıl için çeşitli açıklamalarda bulunan Electronic Arts, sunduğu raporla birlikte ilk çeyrek mali sonuçlarının bugüne kadarki en yüksek rakamları içerdiğini söyledi. Şirketin bu ilk çeyrekteki net karı, bir önceki mali yılın aynı dönemine göre %21 artışla 1.578 milyar $ oldu.
  
Electronic Arts çeyrek rekoru kırdı
 
 
 
Yüzde 21 artışla 1.578 dolar kar eden Electronic Arts yükselişini sürdürüyor. Bu avantaj, dijital veya fiziksel olarak satılan işleri ve hizmetleri içerir. Bunun dışında sadece oyun satışları değil, lisans bedelleri, ticari işler ve oyun içi reklamlar gibi diğer gelirler de bu menfaate dahildir.
 
Electronic Arts tarafından açıklanan bilgilere göre rekorlar kıran dönemin ana sebebi FIFA 23’ün popülaritesinin devam etmesi ve Star Wars Jedi: Survivor’ın çıkması. Şirketin CEO’su Andrew Wilson şunları söyledi: “FIFA Ultimate Team on milyonlarca hayranla etkileşim kurdu ve günlük ortalama kullanıcı sayısı yüzde 15 arttı. FIFA Mobile yalnızca bu çeyrekte 65 milyondan fazla yeni oyuncuyu kendine çekti. FIFA Online aylık, haftalık bazda ve günlük ortalama kullanıcı sayısında çift haneli büyüme gösterdi.
 
Electronic Arts bu büyümeyle birlikte kullanıcılara yeni oyunlar, hizmetler ve daha fazlasını sunmaya devam edecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu