Yaşam

Bodrum’da yılbaşı coşkusu başladı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yeni yıl kutlamaları 6 gün önce başladı. Bazı oteller ve işletmeler, ünlü sanatçılarla dolu bir Yılbaşı gecesi yaşayacak. 31 Aralık gecesi Bodrum Belediye Meydanı’nda verilecek Teoman konseri ile Bodrumlular coşacak.

Yılbaşına sayılı günler kala Bodrum sokakları yılbaşı süsleriyle ışıl ışıl oldu. Birçok eğlence mekanı, otel ve bazı işletmelerde özel menüler ve ünlü esnaflar yer alacak. 31 Aralık gecesi Bodrum Belediyesi tarafından Teoman konseri verilecek. Bodrum Belediye Meydanı’ndaki yılbaşı konserleri günler öncesinden başladı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, dolu dolu bir yılbaşı haftası olacağını belirterek, “25 Aralık itibariyle bir program yaptık. Bu programda hem yerli hem de milli çok değerli sanatçılar sahne alacak. Esnafımız ve otellerimiz geçen yıl yaptığımız programın üzerine.Yeni yılda olduğu gibi bu yılbaşında da misafirlerimizi ağırlamayı bekliyoruz.Açık olan otellerimiz hazırlıklarını yaptılar.Yılbaşı programları düzenlediler. Otellerimizde, iş yerlerimizde ve restoranlarımızda yılbaşı programları.Keyifli bir yılbaşı gecesi geçirmek için buraya gelecek misafirlerimizi en uygun şekilde ağırlamak için şu anda birçok çalışma yapılmaktadır.2023 yılının 100. yılını farklı kutlamak istiyoruz. , yılbaşı etkinliklerimizin ardından” dedi.

Bodrum Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği (BODER) Başkanı Ömer Faruk Dengiz, “Yoğun bir dönemin ardından yeni yıl hazırlıklarını tamamladık. Otellerimiz cazip fiyat seçenekleri sunuyor. Fiyatlar kişi başı 450 lira ile 2 bin 500 lira arasında değişiyor. kişi, eğlence ve konaklama dahil.Biz her zaman hazırdık ve hazır olmaya devam edeceğiz.Oteller artık rezervasyon yaptırabiliyor.Belediyenin düzenlediği yılbaşı partilerinden birçok sanatçı Bodrum Belediye Meydanı’nda sahne alacak.Yılbaşında Eve Teoman 2023 yılına Bodrumlularla birlikte girecek.Birçok otelimizde birbirinden değerli sanatçılar sahne alacak.Yeni yıl heyecanı “Yeni yıl umut demektir, yeni yıl her şeye sıfırdan başlamak demektir. Yaşadığımız tüm aksiliklere rağmen bence yeni yılı Bodrum’da geçirmeliyiz. Her şeye sıfırdan başlamak istiyorsanız Bodrum’a gelin” dedi.

30 yaşındaki turizmci Bülent Kaya, önceki yıllara göre biraz daha sönük geçeceğini belirterek, “Bu yılbaşı geçtiğimiz yollara göre biraz daha alçak olacak. Çok fazla kalabalık ve kalabalık yok. yılbaşı heyecanı galası olan otelde bir kaç otel dışında düşünülmez bu yılbaşı birazcık geçti gitti bu sene gala yapmıyorum Sanatçıların protesto amacıyla istediği fiyatlar nedeniyle 32 yıl sonra ilk kez gala yapmayacağım” dedi. – MUĞLA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu