Haber

ABD Kongresi UFO’lar için özel bir komite kurulmasını istedi

YENİ ABD Kongresi’nin “tanımlanamayan uçan cisimler” (UFO) hakkındaki bilgilerin yıllarca saklandığını iddia etmesinin ardından bir grup milletvekili, Temsilciler Meclisi’nde UFO’larla ilgili özel bir komite kurulmasını talep etti.

Cumhuriyetçi milletvekilleri Matt Gaetz, Anna Paulina Luna, Tim Burchett ve Demokrat Milletvekili Jared Moskowitz konuyla ilgili olarak Meclis Başkanı Kevin McCarthy’ye bir mektup gönderdi.

Milletvekilleri, Çarşamba günü Temsilciler Meclisi’nde gerçekleştirilen oturumda David Grusch’un ABD Savunma Bakanlığı’nın (Pentagon) 14 yıllık istihbarat görevlisi David Grusch’un “tanımlanamayan hava olayları” (UAP) hakkında Kongre’ye gerekli bilgileri vermediği iddiasına atıfta bulundu. .

McCarthy’den UFO’lar hakkında Pentagon’dan bilgi alacak ve gerekli yetkilere sahip olacak seçilmiş bir komiteyi derhal kurmasını isteyen milletvekilleri, bu sorunun Pentagon’un ve istihbarat camiasının dürüstlükten yoksun olduğunu gösterdiğini savundu.

Kongre’nin bu tür konularda bilgi sahibi olması gerektiğini vurgulayan milletvekilleri, ilgili komisyonun bu açıdan önemli olduğuna dikkat çekti.

Grusch, Temsilciler Meclisi’ndeki bir oturumda hükümetin yıllardır tanımlanamayan olaylarla ilgili bir enkaz toplama programı yürüttüğünü iddia etti.

UAP’lerden “insana ait olmayan organik canlı bileşenlerin” ortaya çıktığını iddia eden Grusch, ABD’nin “sağlam ve kısmen bozulmamış” uzaylı araçları bulduğunu ve hükümetin bu konuda yıllardır halktan bilgi sakladığını savundu. sorun.

haberbergama.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu