Haber

Savaş Stratejilerini Konuşan Tuğçe Kazaz’ın “Kurdu Sahaya Çıkarmayın” Paylaşımı Trend Oldu

Yaptığı açıklamalarla sıklıkla gündeme gelen Tuğçe Kazaz, sosyal medya hesaplarından paylaştığı bir görüntüyle dikkat çekti. İsrail’in acımasızca bombaladığı Gazze’den bahseden eski model, ülke genelindeki savaş durumuna değindi. Amerika’nın savaşa girmeyi göze alamayacağını söyleyen Tuğçe Kazaz, ‘Kurt sahaya girmesin’ sözleriyle öne çıktı.

Tuğçe Kazaz, aktif olarak kullandığı sosyal medya platformlarındaki paylaşımlarıyla dikkat çeken isimler arasında yer alıyor.

Eski model, geçtiğimiz aylarda İstanbul Sözleşmesi’nin feshedilmesinden memnun olduğunu belirten açıklamalarıyla tepki çekmişti.

Instagram ve TikTok hesaplarından yeni bir paylaşım yapan Kazaz, dünya genelinde yaşanan savaşlara dikkat çekti.

Kazaz’ın “KURT’U TARLAYA KOYMAYIN!” notuyla yaptığı paylaşım. kısa sürede trend konu haline geldi.

‘Herkese merhaba. Öyle ya da böyle Ortadoğu’da bölgesel bir savaş 2027’de gerçekleşecek, bu yıl 2025’te olmasa da. Ama şu anda ABD’nin bu savaşa girmeyi göze alması mümkün değil. Neden bunu karşılayamıyor? Çin’in Pasifik’te hakimiyet kurma yönünde Pasifik istikrarına hazırlık yaparken milyarlarca dolar biriktirdiği Avrasya’da Rusya-Ukrayna Savaşı halen devam ederken, ABD’nin bu savaşa girmeyi göze alması mümkün değil.

“Bizim açımızdan bu savaş bir-iki yıl ertelenirse, onlar Pasifik’te yorulurken biz burada güçlenirsek, iki yıl sonra onları Mehter Marşı’yla karşılayacağız inşaAllah.”

‘Bu nedenle Gazze’deki bu yangının söndürülmesi, daha sonra yakacağımız daha büyük bir meşale açısından çok değerlidir. Ama hayır derlerse, biz Gazze’de sivilleri bombalamaya devam ederiz, masumları, çocukları, bebekleri öldürmeye devam ederiz, o zaman onlara uyarımız şudur:

“Kurdu tarlaya götürmeyin. Kurdu tarlaya çıkarırsanız kaçacak ahır bulamazsınız. O zaman bırakın iki devletli çözümü, devleti hayal bile edemezsiniz.”

Açıklamalarıyla kısa sürede gündem haline gelen Tuğçe Kazaz’ın paylaşımını buraya bırakalım ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu