Haber

İSTANBUL-TARAFTARLAR, OYUNCULAR… AMATÖR LİG MAÇINDA SAHA HALKAYA DÖNDÜ

BEYKOZ 1908 ile Ayazağa arasında oynanan büyük amatör lig 5.lig maçı sonrası ortalık karıştı. İki takımın oyuncularının ortasında başlayan arbedeye tribünlerde taraflar da karıştı. O anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Süper Amatör Lig 5. Grup 16. Hafta maçında Beykoz 1908 ile Ayazağaspor dün saat 14.00’te karşı karşıya geldi. Karşılaşma Beykoz 1908’in 2-1’lik galibiyetiyle sona erdi. Karşılaşmanın sonunda Beykozlular galibiyetin tadını çıkarırken iki takımın oyuncuları arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle çıkan tartışmaya tribünlerde takviye yapan Beykozlu taraftarlar da karıştı. Misyon polislerinin bölgeye müdahale etmesiyle kargaşa sona ererken çok sayıda oyuncu da yaralandı. O anlar saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

Ayazağaspor Kulübü oyuncuları yaşananlara sosyal medya hesaplarından tepki gösterdi. Futbolcular, ‘Futbol böyle yere batsın, kulüp ayrımı yapılmadan caydırıcı bir ceza verilmedikçe bu liglerin altı, üstü düzelmez’ diyerek isyan ettiler.

Geçen hafta Bayrampaşa’da Gaziosmanpaşaspor-Beykoz 1908 SporDevre arasında oynanan maçta Gaziosmanpaşa taraftarları sahaya girerek oyunculara saldırdı ve hakem maçı durdurdu.

persembe-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu