Haber

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, RAMS Global ile Sponsorluk Anlaşması İmzaladı

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, takım isim hakları için RAMS Global ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Anlaşma ile turuncu-lacivertlilerin adı 3 yıllığına RAMS Başakşehir olacak.

İstanbul’da bir otelde düzenlenen imza törenine RAMS Türkiye Kıdemli Yöneticisi Devran Bülbül, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ve RAMS Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu katıldı.

İmza töreninde konuşan Göksel Gümüşdağ, RAMS ile yaptıkları anlaşmanın önemine değindi:

“Başakşehir bu sezon sonunda 10. yılını kutlayacak. 10 yıl önce böyle bir otel salonunda Başakşehir AŞ’yi kurduk. Başakşehir genç yaşına rağmen kısa sürede değerli başarılara imza atan bir takım oldu. büyük kulüpler.her sene şampiyonluğu zorladık.süper lig şampiyonu olduk.başarı odaklı bir takımız.başakşehir ve rams kısa zamanda çok değerli başarılara imza attı.eski sponsorumuza çok teşekkür ediyorum veda ediyoruz. adı Medipol.Artık RAMS Başakşehir olarak anıldık.Başakşehir’in RAMS ile önemli başarılara imza atacağına inanıyorum.Bunu sadece RAMS ve Başakşehir başarabilir.Firmanın isim sponsorluğu olarak görmeyin önümüzdeki yıllarda çok değerli projelerimiz olacak. sosyal sorumluluğun adı.”

Futbol akademilerini 1 veya 1,5 ay içinde açacaklarını belirten Gümüşdağ, “Altyapımızda 16-17 yaş arası çocuklara dünyanın en önemli futbol akademisinden teklifler var. Türkiye’nin en önemli futbol akademisini yakında açacağız. Kalecimiz Deniz için dünyaca ünlü kulüplerden teklifler var, akademilere daha çok puan vereceğiz” dedi. ifadeleri kullandı.

Emre Belözoğlu: “Bu birlikteliğin başarı ile taçlandırılmasını temenni ediyorum”

RAMS Global Ailesi ve Başakşehir iş birliğini çok değerli bulduğunu belirten Emre Belözoğlu, “Türk futbol ekonomisi en zor günlerini yaşarken, bu kadar küçülürken sponsorluklar çok değerli. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Türk futboluna vermiş oldukları destek bu birlikteliğin başarı ile taçlandırılmasını temenni ediyorum” dedi.

Başakşehir’in UEFA kulüpler listesinin başındaki Türk kulübü olduğunun altını çizen Belözoğlu, şu ifadeleri kullandı:

“RAMS Başakşehir 10 yılın 8’inde hem şampiyonluk oynadı hem de ülkemiz Avrupa kupalarında değerli hizmetler yaptı. Başakşehir UEFA kulüpleri sıralamasında 51. sırada, RAMS Başakşehir Türk futbolunun son yıllarda Avrupa’daki en başarılı takımı. Bu yıl da Avrupa kupalarında yer aldıklarını dile getiren Başkan, “Şampiyonluk kazanmak ve büyük takımlara meydan okumak kolay değil. Türkiye’de şampiyonluk kolay değil. Başakşehir bunu 7. yılında yaşadı. Gerçekçi hedefler koymak doğrudur, ancak tüm rakiplerimizle yeniden uzun süre rekabet etmeye hazırız.”

“Transferlerimiz devam edecek”

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Emre Belözoğlu, “Hedeflerimiz var, bu hedefler doğrultusunda gerçek oyuncular seçmeye çalışıyoruz. Her ne kadar Arap yarımadasının yüksek bütçeli oyunculara teklifler vermesi ve büyük grupların sansasyonel transferler yapması bizi biz yapıyor. Bakın gerideyiz, gerçek şeyler yapıyoruz.Önümüzde zaman var.Transferlerimiz olacak.Aslında grubu güçlendirmek değerli.Transferlerimiz devam edecek, getirmek yerine elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. çok oyuncu var beklentimiz en az 2 mümkünse 3 oyuncu katmak takıma.maliyeti çok olan oyuncuları dahil ettik bu sene fizik olarak iyi bir kamp geçirdik 1 maç oynayacağız.katılmak istiyoruz en kötü Avrupa kupaları.” ifadeleri kullandı.

Emre Belözoğlu, “Luka Milivojeviç’i transfer edeceğiniz iddia edilmişti. Bu transferde son durum nedir?” sorusuna, “Luke ile 15-20 gün içinde bir görüşmemiz oldu. Rakamlar zorlayıcı, elimizden geldiğince yaklaştık, o da gelmek istedi. Daha sonra Dubai’den teklif aldığını söyledi. İşte, oyuncunun kendi tercihi devreye giriyor. Biz o rakamlara yetişemeyeceğimizi söyledik. Oyuncu Dubai imza atarsa ​​bu süreç kapanacak.” cevabı verdi.

Devran Bülbül: “Türk sporuna yatırım yapmak bizim için büyük gurur kaynağı”

RAMS Türkiye CEO’su Devran Bülbül, anlaşmadan memnun olduğunu belirterek şunları söyledi:

“‘Galatasaray sevdalısı Başakşehir’e neden sponsor oldu?’ Diyebilirsiniz.Amacımız şirketimizin vizyonu doğrultusunda Türk sporuna değer katmaktır.Türk sporuna ve sporcusuna yatırım yapmak bizim için büyük bir gurur kaynağıdır.Başakşehir kısa sürede çok değerli başarılara imza atmış bir kulüp. İki kurumun kültürlerini birbirine benzetiyorum.3 kıtada 6 ülkede çok değerli başarılar elde ettim.Başarılar elde etmiş bir grubuz.Bu iki değerin bir araya gelmesi bizim için büyük bir mutluluk. Bu dönemde ve gelecekte başarılar diliyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu