Haber

Emniyet Müdürünün Hayvan Sevgisi Görenlerin Takdirini Aldı

Polis şefinin hayvan sevgisi görenler tarafından takdir ediliyor

Müdür Dadaşoğlu: “Hayvanları ve yeşili seven herkesi sever”

MUĞLA – Muğla’nın Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü papağandan kanaryaya, kediden köpeğe ve tavuğa kadar birçok canlıya ev sahipliği yapıyor. Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu tüm polis teşkilatına hayvan sevgisini aşılarken, ofisinde bulunan ‘Limon’ adlı sevimli papağan ve kanarya, misafirlerin ilgisini çekiyor.

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından sahiplenilen papağan, kanarya, tavuk, horoz gibi hayvanlar, polisin hayvansever yapısını gözler önüne seriyor. 32 yıldır Türkiye’nin farklı il ve ilçelerinde emniyet teşkilat görevlerinde bulunan ve aynı zamanda Belçika NATO Daimi Temsilcisi olarak görev yapan Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, “Polislerimiz yeşili ve hayvanları çok seviyor. Ziyarete gelen öğrencilere polisten korkmamamız gerektiğini anlatıyoruz. Bu can dostlarımız tüm polis teşkilatımızın maskotudur” dedi.

Fethiye İlçe Emniyet Müdürü bir hayvansever olunca tüm polis teşkilatı hayvanseverliği özüne benimser. Fethiye’de yaklaşık bir yıldır ilçe emniyet müdürü olarak görev yapan Kayhan Dadaşoğlu, müdürlük binasında muhafaza edilen papağan ve diğer can dostlarıyla büyük ilgi görüyor. Özel çocuklara özel ‘Gönül Bağı’ projesini hayata geçiren ilçe emniyet müdürü Kayhan Dadaşoğlu, eğitim döneminde ziyarete gelen öğrenci ve öğretmenlere polisliği sevdirmek için de büyük çaba harcıyor.

Ofisinde baktığı sevimli papağanın yanı sıra çok sayıda hayvanı barındıran İlçe Emniyet Müdürlüğü vatandaşların ilgisini çekerken hayvan severler tarafından da beğeni topladı. Askerdeyken hayvan sevgisini dile getiren İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Diyarbakırlı bir arkadaşının güvercinleri sevmesi üzerine kuş, kedi, köpek ve güvercin beslemeyi alışkanlık haline getirdiğini söyledi.

İlçe Emniyet Müdürü Dadaşoğlu, “Genelde bizim ülkemizde çocukları polisle hep korkuturlar. ‘Haysızlık etme polis amca gelir polise veririz’ diyorlar. Buraya gelen çocuklarımız bizi çok seviyor ama hayvanları görünce güzel oluyorlar. Çevremizdeki polis binalarımızı çevre düzenlemesi yaptık, çiçeklerimiz oldu. “Polis hayatı sever, hayvanları sever, yeşili sever.” “Anaokulu ve ilkokul çocuklarımız buraya geldiklerinde onları görünce daha da hoş oluyorlar.” dedi.

kadirlihaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu