Ekonomi

Core & Main, ACF West’i satın alarak erişim alanını genişletiyor

ST. LOUIS – Altyapı çözümleri konusunda uzmanlaşmış bir şirket olan Core & Main Inc. (NYSE: CNM), geosentetik malzeme distribütörü ACF West Inc. şirketini satın almak üzere kesin bir anlaşma yaptığını duyurdu. Core & Main’in Batı Amerika Birleşik Devletleri’ndeki ayak izini genişletmeyi amaçlayan satın alma, dağıtım yeteneklerini geliştirecek ve bölgedeki ürün ve hizmet tekliflerini genişletecek.

NW Geosynthetics Inc. olarak bilinen ACF West, otuz yılı aşkın bir süredir belediyelere, müteahhitlere ve Ulaştırma Bakanlığı müşterilerine toprak stabilizasyonu çözümleri sağlayarak geosentetik endüstrisinin önde gelen oyuncularından biri olmuştur. Oregon, Washington, Idaho ve Utah’ta altı noktada faaliyet gösteren şirket, bilgili personeli ve güvenilir müşteri hizmetleriyle ün kazanmıştır.

Core & Main CEO’su Steve LeClair, bu satın almanın sunduğu büyüme fırsatlarından duyduğu heyecanı dile getirdi. LeClair, geosentetik sektöründe dağıtım erişimini genişletme ve ürün ve hizmet tekliflerini geliştirme potansiyelinin altını çizdi.

Core & Main’in başkanı Brad Cowles da satın alma hakkında yorumda bulunarak ACF West’in tekliflerinin Core & Main’in mevcut işlerini iyi bir şekilde tamamladığını ve ACF West ekibine hoş geldin demek için sabırsızlandıklarını belirtti.

ACF West’in başkanı Susan Schmidt, merhum eşi Dick ile birlikte kurdukları şirketin mirasını yansıttı ve Core & Main ile ortaklığa olan güvenini dile getirdi. Bu yeni bölümün şirketin mirasını onurlandıracağını ve ekip üyelerinin büyümesi ve gelişmesi için fırsatlar sağlayacağını öngörüyor.

Merkezi St. Louis’de bulunan Core & Main, su, atık su, yağmur suyu drenajı ve yangından korunma ürünleri ve ilgili hizmetlere odaklanan uzman bir distribütör olarak hizmet vermektedir. ABD genelinde yaklaşık 320 lokasyona sahip olan şirket, ülke çapındaki topluluklarda güvenli ve güvenilir altyapı sağlamaya kendini adamıştır.

Basın açıklamasında işlem detayları açıklanmadı. Core & Main’in ileriye dönük ifadeleri, satın alma sonrasında şirketin finansal ve faaliyet görünümüne ilişkin iyimserliği ortaya koymakta, ancak bu tahminlerin gerçek sonuçların farklı olmasına neden olabilecek risklere ve belirsizliklere tabi olduğunu da kabul etmektedir.

Bu haber Core & Main tarafından yapılan basın açıklamasına dayanmaktadır.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu