Haber

Çağlar dünya devine imza atıyor! Bu ekip küllerinden doğacak

Milli futbolcu Çağlar Söyüncü’nün bonservisi olduğu için sezon sonunda Süper Lig takımlarına transfer olabileceği konuşulmuştu. Ancak milli futbolcunun planları arasında Süper Lig’in olmadığı öğrenildi. Marca’da yer alan habere göre Atletico MadridÇağlar ile imza aşamasına geldi.

2021 YILINDA 45 MİLYON EURO GÖRÜN

2018 yılında Leicester City’e transfer olan Çağlar Söyüncü burada 125 maça çıktı. Premier Lig’de sıkıntılı günler geçiren milli futbolcu, 16 hafta geride kaldığı ligde sadece bir maçta forma giydi. Şu anki piyasa değeri 22 milyon euro olan başarılı stoper Çağlar Söyüncü, 2021’de 45 milyon euro ile mesleğinde gördüğü en yüksek değeri gördü.

TÜRKİYE’DE OYNAMAK İSTEMİYORUM

Marca’da yer alan habere göre, adı Fenerbahçe ve Galatasaray ile de anılan Çağlar Söyüncü’nün Türkiye’ye gelmek istemediği ve Avrupa’da kariyerine devam etmek istediği öğrenildi. Leicester City ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan milli futbolcu Çağlar Söyüncü, yeni adresinin ne olacağı merak ediliyordu. Söyüncü’nün İspanyol devi Atletico Madrid’e imza atacağı ve şu an Türkiye’de oynamak istemediği öğrenildi.

SIMEONE’NİN ELİNDE PARLAK OLABİLİR

Atletico Madrid, yaklaşık 10 yıldır oynadığı defansif futbolla İspanya ve Avrupa’ya damgasını vurdu. Teknik Direktör Simeone’nin oyununda stoperler çok önemli. Çağlar, Atletico Madrid’de tekrar forma giyebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu