Haber

Başkan Ergün, AK Parti İl Örgütü ile görüştü

MANİSA (İGFA) – Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. İl Başkanı Salih Süratli, İlçe Belediye Başkanları ve teşkilat üyeleri tarafından il binası önünde karşılanan Lider Cengiz Ergün, partililerle tek tek el sıkıştı. Ziyarette MHP İl Lideri Cüneyt Tosuner, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Kümelenme Başkan Yardımcısı Mehmet Güzgülü, Dava Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ebru Kalfa Kaplan, İlçe Başkanları ve Belediye Başkan adayları da hazır bulundu. Ziyaretinden dolayı Önder Cengiz Ergün’e teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Salih Süratlı, “Tarihi sorumluluklarımız var. Bizler bu sorumlulukların bilincinde olan insanlarız. Atalarımız bugüne kadar bu aziz şehre harika eserler bırakmışlardır. Biz onların torunları olarak Manisa halkına her zaman bu hizmetleri sunduk. Büyükşehir Belediye Başkanımızın verdiği hizmetler ve Millet İttifakı belediyelerimizin verdiği hizmetler tüm zamanların en iyisidir. Buna hiç şüphe yok. “Biz bunlarla yetinmeyeceğiz ama bundan sonra yeniden başladığımızda Allah’ın izniyle bu hizmetleri artıracağız” dedi.


“BU YARIŞI 18-0’LA ÇIKACAĞIZ”
Cumhurbaşkanımız ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin önderliğinde Cumhur İttifakı olarak bir yolda yürüyoruz. İnşallah bundan sonra da yerel liderimiz Cengiz Ergün’ün başkanlığında 17 ilçemizle birlikte Manisa’ya hizmet etmeye devam edeceğiz. Manisamızı aklınıza gelebilecek her alana nakşettik. Bu yeni dönemde Önderimiz Cengiz’in de ustalığın ötesinde bir dönemi, karşı konulamaz bir tecrübesi var. Manisa bu anlamda çok güçlü bir şehir, 17 ilçemiz, büyükşehirimiz, hükümetimiz ve Cumhurbaşkanlığımızın temsiliyle büyük Türkiye hayalimizde Manisa’yı Türkiye’ye en büyük hizmeti veren şehir haline getireceğimize olan inancımızı tazeleyeceğiz. . Biz Cumhur İttifakının eşsiz ve rakipsiz olduğunu düşünüyoruz. “Bu yarışa 17+1, 18-0 ile çıkacağız” dedi.


“AMACIMIZ 17 İLÇEMİZDE BURÇLARA MİLLET İTTİFAK BAYRAKLARINI DİKMEK”
MHP İl Lideri Cüneyt Tosuner, “Allah’ın izniyle yeni bir başlangıçla yeniden başlıyoruz. Allah hepimizi bu başlangıçlarda muzaffer eylesin, başarılarımızı daim kılsın. “Hedefimiz Büyükşehir Belediyemiz başta olmak üzere 17 ilçemizdeki burçlara Cumhur İttifakı bayraklarını dikmek olacak” dedi.
“CUMHURBAŞKANIMIZA VE GENEL BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de AK Parti teşkilatına hitap etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 2009 yılında Manisa Belediye Başkanı olarak görev yaptığını, 2014 ve 2019 yıllarında ise 3 dönem görev yaptığını belirterek, “Yaklaşık 2 hafta önce Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin onayıyla, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı yeniden açıklandı. Kendilerine şahsım ve tüm Manisalı hemşerilerim adına teşekkür ediyorum” dedi.
“İNSAN ODAKLI ÇALIŞMALAR YAPTIK”
Lider Cengiz Ergün, görev yaptığı dönemde hayata geçirdiği projeleri tek tek sıraladı. İnsan odaklı çalışmalar yürüttüklerini belirten Önder Ergün, “Vatandaşlarımızın daha mutlu olabileceği, daha iyi hissedeceği, huzur içinde yaşayabileceği hizmetler.”


“BİRLİKTELİĞİMİZİN MADDİ ZAFER OLARAK TAÇLANACAK”
Manisa’da yürütülen projeleri hayata geçirirken her zaman ortak çalışma ve birlik ilkesiyle hareket ettiklerini vurgulayan Önder Cengiz Ergün, “Cumhur İttifakının gönülden bağlılığını her zaman sürdürdük. Şu ana kadar bu hep böyleydi. İnşallah bundan sonra da hep böyle olur. İlçe Belediye Başkanı adaylarımız açıklandığında yine onlarla ortaklaşa sahada çalışma gayreti içerisinde olacağız. 31 Mart seçimlerine artık yaklaşık 2 ay kaldı. Bu dönemde birlik ve beraberliğimizi hiçbir ayrım gözetmeden sahaya en iyi şekilde yansıtmamız gerekiyor. Bugüne kadar sağladığımız bu birlikteliğin nasıl başarıya ulaştığını 2019 yılında deneyimlemiş olsaydık, bu seçimlerde Manisa’da Cumhurbaşkanımız ve Önderliğimize Büyükşehir Belediye Başkanlığını, 2014 seçimlerinde ise 11 AK Parti ve 6 Milliyetçi Hareket Partisinden Belediye Başkanlıkları kazanmıştık. 31 Mart akşamı yine Ankara’ya. İnşallah bu birlikteliğin mükafatı zaferle taçlandırılacaktır. Bundan hiç şüphem yok. Tüm organizasyonlarımızın sahadaki herkese ulaşması gerekiyor. Allah hiçbirimizi 31 Mart seçimlerinde mahcup etmesin. Büyük Cumhurbaşkanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır’ sözü doğrultusunda bu çalışmalarımızı yürüteceğiz. “Bize hayırlı olsun” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu