Haber

Bahçeli’den Sinan Ateş açıklaması: Cinayet üzerinden siyasi kurgu yapılıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin haftalık küme toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bahçeli’nin açıklamasından öne çıkanlar şöyle:

2023 YILI TURNUS KAĞIDI OLACAK: Hain proje unsurlarının iç yüzü birer birer deşifre ediliyor. 2023 yılı bir turnusol kağıdı gibi her kötülüğü, her rezilliği ortaya çıkaracak ve ortaya çıkaracaktır. Bu süreç çoktan başladı. 2023 seçimleri iftira ile iffetin, irade ve ihanetin ortasında yapılacak. 2023 seçimleri, üniter milli devlete bağlı Türkiye sevdalıları ile geleceğini parçalanmaya bağlayan federasyoncuların ortasında seçime sahne olacaktır. Türkiye’nin önünü kesmek, ayaklarına zincir vurmak, yapılanları yok etmek için faaliyet gösterenler aynı sıraya girdi.

BUGÜNE KADAR NELER KONUŞTU? Zillet ittifakının siyasetsizliği ortada. Türkiye’ye olan bağlılıkları, Türk milletine bağlılıkları komadır. 5 Ocak 2023’te 10’uncu toplantısını yapan bu kirli ve kriminal siyasi ittifak bir daha aday gösteremedi. Yaklaşık 9,5 saat toplantı yapan ve cumhurbaşkanı adayını belirleyemeyen rezalet partileri adeta iflas bayrağı çekti. Altı Masa’daki parti başkanları, ortak bir aday çıkarmak için müzakerelere başlayacaklardı. Peki şimdiye kadar ne hakkında konuştunuz? 12 Şubat 2022’den beri yaygara koparmaktan başka bir şey yapmadan toplanıp dağılıyorlar.

ZİLLET ALLIANCE ALTERNATİF DEĞİLDİR: Önümüze çıkan düşman cephesi kalabalık ve karanlık, seçime kadar her türlü provokasyonu yapmak mümkün. CHP’sinden İP’sine, DEVA’sından Serok’una kadar hiçbir yüz karası partinin Türkiye’ye hizmet kaygısı, özlemi, hedefi ve niyeti yoktur. Olmasını beklemek tamamen boş. Zillet ittifakı alternatif değil. Zillet ittifakı hazır değil. Zillet ittifakı kesinlikle yerli ve milli değildir. Milletimiz bunların gerçek yüzünün tamamen farkındadır.

BİR SERİ TAAHHÜT EDİLMİŞTİR: MHP ne zaman prestij ve iftiralarla suikasta kurban gitse bir oyun, bir tezgâh, göz ardı edilmek istenen bir plan hemen devreye giriyor. Bize yönelik saldırılar ile aziz milletimize yönelik hazırlıklar büyük benzerlikler taşımaktadır. Çünkü MHP, Türk milletinin son kalesi, son kalesi, düşmana atılacak son mermisidir. MHP’nin aklını meşgul ettiğini zannedenler, onun haklı ve tarihi mücadelesinde şüphe uyandırmak isteyenler, Türk milletinin altını oymak isteyen işbirlikçilerdir. Olan biteni izliyor ve takip ediyoruz.

VÜCUDUMUZU DOLANDIRMADAN NASIL BAŞARILI OLURUZ: Londra tefecilerinden ve New York bankacılarından ilham alan ve British Community Association’ın mevcut ayağına talip olan DEVA’nın başındaki kişi, anayasanın 60. maddesini tartışmaya açma cüretinde bulundu. Selamsız Sabahsız Babacan, anayasamızın 66. maddesinin çağımızın gereği olarak kapsayıcı bir anlayışla ele alınmasını önermiştir. “Türk devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türk’tür, Türk ana veya babanın çocuğu Türk’tür, vatana bağlılıkla bağdaşmayan herhangi bir işlemde bulunmadıkça hiçbir Türk vatandaşı vatandaşlıktan çıkarılamaz.” DEVA’sı yetmeyen bu pompa partisinin kurumsal bağlantı lideri, “Türklüğü mü çıkarıyorsunuz?” sorusuna “Doğru” yanıtını verdi. CHP’den tek bir itiraz gelmedi. IP’den tek bir tepki bile duyulmadı. DEVA’nın yetkili başkanını Türklük ne ve nerede rahatsız ediyor? Cenazemizi ayaklar altına almadan Türklüğü anayasadan çıkarmayı nasıl başaracaksınız?

Şiddetli tehdide seyirci kalamayız: CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na bir röportajda Türk bayrağını göndere çekmesini tavsiye eden bir kişinin bu yaptığı bir kabahattir, cinayettir, kızıl bayrağa aşağılık bir hakarettir. Bayraksızlar, vatansızlar, medeniyetsizler. Allah’ı korumak için ellerine fırsat geçerse Türkiye’yi emperyalizme teslim etmeleri kaçınılmazdır. Bu azgın tehdidin yanında duramayız. Bu alçak girişime sabrımız olamaz.

ADAYIMIZ BELLİ, KARARIMIZ BELİRLİ: Tek bir dostumu ezmeyeceğim, ölümle sonuçlansa bile duvarda gedik açmayacağız. Tekrardan midesi bulananlara, bir cinayet üzerinden siyaset kurgusu yapanlara sesleniyorum, adayımız belli, kararımız belli. Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır.

ZEKA FOSSIA UMUTSUZ OLAYI: ‘Katilin kim olduğunu hepimiz biliyoruz’ diyen marjinal bir partinin mağlup ettiği, zafer adı verilen ve bir casus ağına dönüşen umutsuz olay. Bu istihbarat fosiline, namuslu Türk savcılarının asıl görevinin bildiklerini sormak olduğunu hatırlatmak hem benim çağrım hem de görevimdir. Artık yerli ve milli katil olan parti binalarını çağıracak kadar küçüldüler. Prestij cellatını pusula yapan saldırıyla MHP’yi ilişkilendirmek için binlerce FETÖ hesabı açıldı.

SİZ İHANETE YÜRÜYEN BİR KİMLİKSİNİZ: Bakın Sayın Kılıçdaroğlu, bölgenizde konuşlanan teröristlerle milliyetçi Türk gençliğini birbirine karıştırmayın. Buna aldanmayın. Temelde her şeyle teslim oldun. Sen ihanete veda etmiş kimliksiz bir insansın. Zaten kötü şöhretli katillerin peşindesiniz. Aramızda tanıdığınız ve yakın olduğunuz tek bir genç yok ve olmayacak.

Detaylar gelecek…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu