Haber

AVCILAR’da Markete Sahte Para Veren Zanlı Yakalandı

AVCILAR’da alışveriş yaptıktan sonra bakkala sahte 100 lira veren zanlı kaçmaya çalıştı. Dükkanı işleten Mehmet Fatih Işık, zanlıyı peşinden koşarak yakaladı. Zanlının kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Gümüşpala Mahallesi’nde Mehmet Fatih Işık’ın işlettiği bakkala saat 07.00 sıralarında gelen yabancı uyruklu, iki paket sigara, bisküvi ve çikolata aldı. İş yerindeki kadın müşteri gittikten sonra borcunu soran zanlı, ödenecek meblağın 100 TL’nin üzerinde olduğunu öğrenince aldıklarının bir kısmını bıraktı. Daha sonra sahte 100 doları cebinde bıraktı ve dışarı çıktı. Durumdan şüphelenen Mehmet Fatih Işık, paranın sahte olduğunu anlayınca müşterinin arkasından seslendi. Ancak sahte parayı veren kişi kaçtı. Ardından Işık da zanlının peşine düşmeye başladı. Işık bu kişiyi kısa sürede yakaladı ve çantada verdiği ürünleri geri aldı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen polise şikayette bulunmadığını söyleyen Mehmet Fatih Işık, ‘Aylarca işyerimi kapatıp duruşmalara gidemem. Zaman zaman bu tür olaylarla karşılaşıyoruz. Birçoğu duyulmuyor. Gum burada sigara satıp sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar iki evi geçindirmek için çalışırken biz bunu kabul edemeyiz. Tanrıya şükür antrenman yapıyorum. Hızlı koşarım, çabuk yakaladım. Ekmek paramızı onlara kaptıramam” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu