Haber

AVCILAR’DA AĞAÇ ATM’LERİN ÜZERİNDE BIRAKTI; PARA ÇEKMEYE DEVAM ETTİLER

AVCILAR’da gövdesi çürümeye yüz tutmuş asırlık dut ağacı kırılarak yanındaki ATM’lerin üzerine devrildi. İnsanlar para çekerken meydana gelen olayda yaralanan olmazken, bazı vatandaşların ATM’lerden para çekmeye devam etmesi şaşırttı.

Avcılar Merkez Mahallesi Atatürk Parkı’nda bulunan dut ağacı dün öğle saatlerinde gövdesindeki çürüme nedeniyle devrildi. En az 100 yaşında olduğu belirtilen ve tonlarca ağırlıktaki dut ağacının gövdesi parkın hemen yanındaki ATM dolaplarının üzerine düştü. Vatandaşlar ATM’lerden para çekerken meydana gelen olayda yaralanan olmadı. ATM’nin alarm sisteminin devreye girmesi üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi.

PARA ÇEKMEYE DEVAM ETTİLER

Ağacın gövdesi ATM dolaplarının üzerinde dururken, bazı vatandaşlar para çekmeye devam etti. Ağacın kollarının ortasından parayı çeken kişi, Olur, arkadaşımız çekti sadece. Baktım sistem çalışıyor, ben de aldım, dedi. Olay anını anlatan kişi ise devrildiğinde para çeken bir amcaydı. Önden görmeye geldik. Amca buraya gel dedik. ‘Kartım var, alayım’ dedi. “Bir kart bir candan daha mı değerlidir” ifadesini kullanmıştır.

Başka bir görgü tanığı, Ben burada otururken ağaç birdenbire devrildi dedi. İnsanlar vardı. Ağaç devrildi, hala para çekmeye çalışanlar vardı. Yaşlı bir ağaç. Orada başka bir ağaç var, tehlikeli. Belediyelerin bunları kesmesi gerekiyor. Ağaç derler, kesmeyin derler ama tehlike arz edenler kesilmelidir. Sanki insanların hayatına mal olacakmış gibi konuştu.

ATM’lerin üzerinde bulunan dut ağacının gövdesi, olay yerine gelen belediye ekiplerince denetimli bir şekilde kesilerek çıkarıldı.

dereli-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu