Haber

AK Parti’nin Karabük’teki üye sayısı 42 bin 500.

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının kamuoyuyla yaptığı paylaşım sonrasında AK Parti’nin üye sayısının 11 milyon 241 bin 230, Karabük’teki ildeki üye sayısının ise toplam 42 bin 483 olduğu belirtildi. Türkiye genelinde siyasi partilerin üye sayılarındaki son durum.

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Türkiye genelindeki siyasi partilerin üye sayılarındaki son durumu kamuoyuyla paylaşmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti’nin tarihte en fazla üye sayısına ulaşan siyasi parti olduğuna işaret eden Altınöz, “Türkiye’de 6 masada oturan siyasi partilerin toplam üye sayısı 2 milyon 870 bin 761, üye sayısı ise 2 milyon 870 bin 761. AK Partimizin üye sayısı ise 11 milyon 241 bin 230. Diğer partilerin üye sayısını toplayıp üçle çarparsak AK Parti üye sayısını bulamıyor.

AK Parti’nin Karabük’teki üye sayısı ise 42 bin 483.

Altınöz, Karabük’teki üye sayısına ilişkin, “AK Partimizin Karabük ilindeki toplam üye sayısı 42 bin 483. Türkiye’nin en büyük ve güçlü ailesi olduğumuz bir gerçek. bu bilinç ve sorumlulukla millet.” .

Üyelerin AK Parti’nin en değerli makamında olduklarını belirten Altınöz, AK Parti’ye yeni katılan üyelere teşekkür etti.

Siyasi partilere üyeliğin seçmenle kurulan güçlü bağ ve güvenin simgesi olduğunun altını çizen Altınöz, “11 milyon 241 bin 230 kişilik büyük bir aile olmanın verdiği mutlulukla tüm parti üyelerimize teşekkür ediyorum. teşkilatımız, ana kademe teşkilatlarımız, Kadın Kollarımız ve bu birliğin inşasında emeği geçen Gençlik Kollarımız” dedi. – KARABÜK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu